Beställ

Vill du ha ett signerat exemplar av någon av mina böcker kan du beställa direkt av mig. Använd formuläret nedan eller maila till info(a)linneaduner.se. Böckerna kan även köpas i nätbokhandlar som Adlibris och Bokus.

Priset är 180 kr/bok + frakt (65 kr för en bok och 105 kr för två). Moms ingår. För privatpersoner gäller förskottsbetalning. Jag accepterar betalning via bg (148-0789), Pg (66 24 97-7) och Swish (123-20 88 235). Skriv gärna i beställningen hur du tänker betala, så att jag vet var jag ska hålla utkik. Märk betalningen med ditt namn.

Skriv också vem du vill att jag ska signera boken/böckerna till, även om det ska vara till dig själv. Om du inte anger något namn skriver jag en allmän dedikation utan namn.

Genom att skicka formuläret eller ett beställningsmail godkänner du att jag sparar dina angivna personuppgifter i upp till en månad. Uppgifterna används inte i något annat syfte än att leverera det du beställt samt vid behov kontakta dig angående beställning och leverans. Uppgifterna kommer inte lämnas ut till tredje part.

Hur betalar du?