Högt flyger fåglarna

Framsidan på den historiska romanen Högt flyger fåglarna

Ett år har passerat utan något livstecken från Ulv, men Inez kan inte släppa tanken på att få se honom igen. Elsa tvivlar på att han ens är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare. Hon inser att vad som än har hänt måste Inez få veta det. Men hur?

Sedan förra sommarens händelser är det många i staden som ser ner på Inez och Elsa. Gertrud, som är mån om sitt anseende, tonar ner umgänget med systrarna. Men när hon får en chans att bistå dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon därmed sätter hela sin tillvaro på spel. Även Inez och Elsa balanserar på slak lina när de utan mer än en vag ledtråd ger sig av från hemorten för att söka den förrymda fången.

Serie: Vargatider #2  Utgiven: 2017 Sidantal: 428
Hårdpärm: ISBN 978-91-983985-0-2  Ebok: ISBN 978-91-983985-1-9
Digital ljudbok: ISBN 978-91-885792-9-4
Högt flyger fåglarna finns även tillgänglig som talbok för personer med läshinder.

Köp och provläs

Du kan köpa boken antingen här på min hemsida, på Bokus, Adlibris och andra nätbokhandlar samt i Ewerlöfs Bokhandel i Sala och hos Morgongåva Blommor och Presenter.

Smakprov.se kan du läsa de första kapitlen om du vill se om det är något för dig innan du köper. På Storytel kan du provlyssna på en liten snutt, även utan abonnemang.

Sagt om boken

[…] jag njöt från första sidan till den sista. Än en gång får vi en välskriven historisk roman kryddad med spänning, äventyr och kärlek. Det mjuka språket med sina vackra beskrivningar ger en väldigt behaglig läsning.” – Helen, Midnattsord på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Hade höga förväntningar på denna bok, då jag […] tyckte [Det sjunger i isen] var fantastiskt bra. Mina förväntningar infriades med denna. Linnea har gjort det igen, jag kunde inte släppa boken, utan läste hela natten tills den tog slut.” – Veronica Lundin, Villivonkansbooks på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Vilken uppföljare! […] Person och miljöbeskrivningar gör att jag trots alla umbäranden och det ständigt överhängande hotet, vill vara där, och vara en del av den varma gemenskap som jag upplever när jag läser.” – Veronica, Veronicasbookstagram på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Denna bok var helt obegripligt bra! Omöjlig att lägga ifrån sig […]” – Jenny, Netduvan på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

[Dunér] lyckas stanna alldeles lagom länge i miljöbeskrivningar och historiska detaljer. Det blir genuint och inte långtråkigt, en mycket bra kombination för historiska romaner. Tonen från början till slut känns närvarande och genomtänkt.” – Jenny Eriksson, författare, Försvinner och stannar kvar (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Miljö och personbeskrivningarna är lika bra som språket. Jag känner igen mig lite i nästan samtliga karaktärer och det är så roligt att få följa familjen Dalin och se hur de utvecklas.” – Emma, Emmasbokhylla på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Det är en välskriven berättelse om kärlek och systerskap och den komplicerade relationen mellan systrarna ger historien en fin ton som fängslade oss. […] Vi rekommenderar varmt denna serie till alla som villa läsa något spännande och romantiskt.” – Esla och Inez, Boklogik på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)